Aangepaste openingstijden

Tijdens de zomervakantie, van 13 juli t/m 25 augustus, zijn onze openingstijden iets anders dan normaal. Wat er precies anders is, zie je hier.

Gelders debat

Gepubliceerd op: 14 november 2023 13:04

Op woensdag 22 november 2023 is de verkiezing voor De Tweede Kamer. Dit is het moment voor alle stemgerechtigde Nederlanders om hun stem te laten horen over de toekomst van Nederland. Ben je benieuwd naar wat de kandidaten uit onze eigen provincie voor jou in Den Haag kunnen betekenen? Dan mag je het Gelders debat Tweede Kamerverkiezingen op donderdag 16 november niet missen!

Het debat is georganiseerd in samenwerking met de Gelderse bibliotheken, Rijnbrink, Omroep Gelderland en RTV Connect. De inhoudelijke input voor het debat is ook bij de inwoners van Gelderland opgehaald. De vragen en onderwerpen zijn verzameld via stembussen in de bibliotheek. Het debat wordt uitgezonden via verschillende omroepen, waaronder Omroep Gelderland en RTV Connect en zal ook beschikbaar zijn op het Rozet YouTube kanaal. Wil je er live bij zijn? Dat kan! Schrijf je in via de link.

Het debat is ook via een livestream te volgen.

Donderdag 16 november – 19:30-21:30 uur – Rozet Centrum, Kortestraat 16 te Arnhem.