Almende College

Boekenpresentatie Studi-O

Elke twee weken vind je in de vitrine van Studie-O een presentatie van een aantal boeken uit onze collectie. Deze boeken zijn na 2 weken, wanneer de presentatie is afgelopen, te reserveren en te lezen. Wil je direct een boek lezen? Scan dan de QR-code op het boek. Je kunt dan direct het e-book lezen. Dit keer is het thema Week van het Engelse boek.

Mediatheek

Aan de overkant van het Almende College ligt de Bibliotheek Terborg aan de Herman van Velzenstraat 1. Hier vind je uiteraard een uitgebreide collectie leesmaterialen maar kun je ook rustig studeren of gebruik maken van computer en internet.

Het geheim van de bieb

Bronnenverzameling

Lezen voor de lijst

Werkflex

Gebruik van de bibliotheek

Als leerling bij het Almende College heb je een lenerspasje. Hoe maak je hier gebruik van?

Dat wil ik wel weten!

Iguana Bibliotheek app

Met de Iguana Bibliotheek-app kun je zoeken in de collectie van de Bibliotheek. Heb je iets gezien dat je wil lenen of ben je nog niet uitgelezen? Materialen reserveren en uitleningen verlengen kan ook met deze app, gewoon vanuit je luie stoel!

Ik wil de Iguana app downloaden!

Jongerenpanel

Vind je het leuk om mee te denken over activiteiten voor jongeren? Of heb je idee├źn hoe de bibliotheek meer jouw plek kan worden? Misschien is het jongerenpanel dan iets voor jou! Wij komen een aantal keer per jaar bij elkaar voor overleg en het organiseren van activiteiten.

Ik wil meedenken!