Aangepaste openingstijden

Tijdens de zomervakantie, van 13 juli t/m 25 augustus, zijn onze openingstijden iets anders dan normaal. Wat er precies anders is, zie je hier.

Laat je stem horen!

Gepubliceerd op: 23 oktober 2023 11:30

Woensdag 22 november 2023 zijn de Landelijke Verkiezingen. In aanloop naar deze verkiezingen organiseren Rijnbrink, Rozet, Omroep Gelderland, RTV Connect en de Samenwerkende Bibliotheken Gelderland op donderdag 16 november een debat. Jij kunt hier een bijdrage aan leveren.

Wat vind jij belangrijk? Waar moet het debat over gaan? Laat het ons weten via het stemformulier! 

Vanaf maandag 23 oktober staan bij alle vestigingen van de Bibliotheek Achterhoekse Poort stembussen. Op een stemkaartje kun je daar aangeven welke thema's voor jou belangrijk zijn. Dat kan gedurende twee weken, tot en met vrijdag 3 november. Je kunt je mening ook achterlaten op  https://rozet.nl/geldersdebattweedekamerverkiezingen/

Al veel Gelderse politici, die op de landelijke verkiezingslijsten staan, hebben hun medewerking aan het debat toegezegd. Wil je het debat bijwonen? Dat kan door je aan te melden via de QR code op het stemformulier in de bibliotheek of via een link in het online formulier. Het debat wordt op de avond zelf ook live gestreamd.

Laat je stem horen!