Aangepaste openingstijden

Tijdens de zomervakantie, van 13 juli t/m 25 augustus, zijn onze openingstijden iets anders dan normaal. Wat er precies anders is, zie je hier.

Een inlogaccount voor alle bibliotheekdiensten

Gepubliceerd op: 11 maart 2024 17:05

Goed nieuws! De openbare bibliotheken gaan gezamenlijk een nieuw inlogsysteem gebruiken. Vanaf 13 maart kun je met één inlogaccount voor alle bibliotheekdiensten inloggen. Of je nou bij ons een boek wil reserveren of bijvoorbeeld bij de online Bibliotheek een e-book wil lenen.

Zodra de migratie op 13 maart is voltooid, ontvangen alle leden van de bibliotheek een e-mailbericht met meer informatie over hun inlogaccount. Voor de meeste leden geldt, dat de gebruikersnaam (=lenerspasnummer) hetzelfde blijft. Deze leden hoeven alleen maar opnieuw in te loggen, ongeacht of dit via de app is of de website. Ze kunnen nog steeds inloggen met hun lenerspasnummer en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Dan kan dit opnieuw ingesteld worden bij het inlogscherm.

De leden bij wie de gebruikersnaam is aangepast omdat de eerder gebruikersnaam al in het systeem voor kwam, ontvangen de nieuwe gebruikersnaam via de e-mail. Het wachtwoord blijft hetzelfde en na het inloggen kunnen ze eenvoudig de gebruikersnaam aanpassen.

Wil je meer weten over deze verandering? Bezoek dan https://www.bibliotheek.nl/hulp-bij-inloggen.html voor meer informatie. Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via debibliotheek@achterhoeksepoort.nl of 088-0062929. We helpen je graag!