Meer doen met de computer

DigiTaalhuis

Handig maar ook lastig

Je kunt via de computer en op internet steeds meer regelen. Dat is handig. Maar ook lastig als je hier geen of weinig ervaring mee hebt. De Bibliotheek helpt je verder. Met cursussen, workshops en spreekuren over computers en internet.

Iedereen is welkom. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Oefenen met de computer

In de cursus Klik & Tik leer je werken met computer en internet. De cursus is voor iedereen die nog geen of weinig ervaring heeft met computers.

Over Klik & Tik

Overheidszaken regelen

In de cursus Digisterker leer je omgaan met de websites van de overheid. De cursus is voor iedereen die al een beetje ervaring heeft met internet. 

Over Digisterker

Werken met digitale zorg

Contact met de huisarts of een ziekenhuis verloopt steeds vaker digitaal. In de workshops van DigiVitaler leer je wat digitale zorg is en hoe het werkt.

Over DigiVitaler

Meer cursussen en workshops

In de bibliotheek kun je leuke en nuttige cursussen / workshops volgen waarin je stap voor stap meer leert over het gebruik van je smartphone, tablet of computer.

Bekijk het aanbod

Ook thuis beter leren computeren

Je kunt ook thuis (of op een pc in de bibliotheek) gratis online SeniorWeb-cursussen volgen. De keuze bestaat uit maar liefst 25 cursussen, voor zowel beginners als iets gevorderde cursisten.

Bekijk het aanbod

 • Belastingaangifte 2024

  Kun je wel wat hulp gebruiken bij het invullen van je aangifte? Een expert die meekijkt, helpt met invullen of je vragen beantwoordt. Ook als je geen lid bent.

  Hulp bij je aangifte >

 • Donorregistratie

  Op 1 juli 2020 is de nieuwe donorwet in werking getreden. Wat betekent dit voor jou? Wil je meer informatie of hulp bij het maken van je keuze?

  Alles over donorregistratie >

 • Informatiepunt

  Bij het Informatiepunt Digitale Overheid geven we je informatie over DigiD, belastingen, toeslagen en nog veel meer.

  Naar het informatiepunt >


 • Hulp nodig?