Gastheer/gastvrouw Bibliotheek

Een gastheer/gastvrouw Bibliotheek ontvangt de klanten tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

Als gastheer/gastvrouw verwelkom je bezoekers, help je ze bij algemene vragen en zorg je voor een mooie presentatie van de collectie én van de bibliotheek.

Vrijwilligers gezocht!

De Bibliotheek is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om de bibliotheekbezoekers te verwelkomen. Als gastheer/gastvrouw Bibliotheek ben je zelf graag in de bibliotheek en zorg je ervoor dat klanten zich er ook thuis voelen. Je helpt ze waar nodig met de zelfbedieningsapparatuur en catalogus, beantwoordt vragen rondom het uitleenproces en verwijst ze eventueel door naar de bibliotheekmedewerker. Met je klantgerichte, vriendelijke houding wijs je bezoekers de weg in de bibliotheek. Je bent computer- en communicatief vaardig en kunt goed samenwerken. Samen met je collega's zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze collectie en een gastvrije sfeer in de bibliotheek.

Wat bieden we?

Je krijgt fijne collega's in een dynamische werkomgeving en je wordt betrokken bij relevant teamoverleg. Ook wordt er gezorgd voor een introductieprogramma en passende scholing, teken je een vrijwilligersovereenkomst bij de Bibliotheek en krijg je een gratis lidmaatschap aangeboden.

Enthousiast?

Vul dan het aanmeldformulier in. Vervolgens neemt onze vrijwilligerscoördinator Mirjam Langelaar contact met je op. Heb je nog vragen? Bel haar dan op 088 – 0062929 of stuur een e-mail naar debibliotheek@achterhoeksepoort.nl

Een vrijwilliger aan het woord

Jolijn Bollen is o.a. gastvrouw in de bibliotheek.

Lees hier haar verhaal