Koken & Eten
Nieuwe boeken
-
Pascale Naessens
Boekentips van onze redactie
Vitataal Flexitarisch koken
Handvatten om bewuster om te gaan met de keus die er is om eiwitten aan je maaltijd toe te voegen. En dat hoeven dus niet altijd dierlijke eiwitten te zijn. De basis is altijd plantaardig en veel seizoensgebonden.
Gedrukt boek
Domenica Reddie Frisse salades
Gedrukt boek
Mirjam van der Rijst Burgers van Nederland
Kook- en kijkboek met een uiteenlopende selectie burgerrecepten met een twist — zo gevarieerd en verrassend als de Nederlandse burgers die ze eten.
Gedrukt boek
Boek van de maand
Films
-
Steven Knight
E-books
-
Nanneke Schreurs
-
Ramon Brugman
-
Irene Lelieveld, Monique van der Vloed
-
Mounir Toub
-
Erik van Loo
-
Dafne Schippers
De bijbel van de Thaise keuken
Noi Pia-Ud
-
Herwig Van Hove
Luisterboeken
-
Bart Hoffman
-
Joël Broekaert
De wereldgeschiedenis in twaalf bonen
Joël Broekaert
-
Lisa Steltenpool
-
Jaap Seidell | Jutka Halberstadt