Aangepaste openingstijden

Tijdens de zomervakantie, van 13 juli t/m 25 augustus, zijn onze openingstijden iets anders dan normaal. Wat er precies anders is, zie je hier.

Nieuwsoverzicht

Resultaat 31 - 40 (van 53)

 • Ode aan de bieb Bekijk details

  28 mei 2021

  Hoera, de Bibliotheek is weer open! Hoe fijn is dat? Bekende en minder bekende bibliotheekbezoekers vertellen het met een ode aan de bieb. Wat heb jij het meeste gemist of waar kijk je naar uit nu de bibliotheken weer open zijn? Deel jouw ode en maak ook nog kans op een mooie prijs!

 • De bibliotheek in Aalten gaat verhuizen! Bekijk details

  11 mei 2021

  Deze zomer gaat het dan eindelijk gebeuren: de Bibliotheek Aalten gaat verhuizen! Voordat de nieuwe bibliotheek aan de Lage Blik 28 in Aalten open kan, moet er nog wel wat gebeuren. Maar dan is het groot feest!

 • WO2-verhaal gezocht! Bekijk details

  1 maart 2021

  Van maart t/m mei gaan Rijnbrink, de Gelderse bibliotheken en Erfgoed Gelderland samen op zoek naar Gelderse oorlogsverhalen onder de noemer ‘WO2-verhaal gezocht’. Heeft u een bijzonder oorlogsverhaal dat u wilt delen? Of documenten, beeldmateriaal en/of objecten over de Tweede Wereldoorlog in Gelderland? Vul dan het digitale formulier in!

 • AfhaalBieb tijdens lockdown Bekijk details

  20 december 2020

  Vanwege de extra coronamaatregelen, is de Bibliotheek helaas nog gesloten. De AfhaalBieb blijft wel geopend!

 • Schrijfwedstrijd Bekijk details

  7 november 2020

  Stach denkt dat hij na het voltooien van de zevende opdracht, koning van Katoren is. Maar niets is minder waar! Er is nog één opdracht: stop de overstromende fontein van Influtia. Kun jij dit probleem oplossen? Maak het verhaal af en help Stach met het voltooien van opdracht acht!

 • Onze deuren staan open! Bekijk details

  5 juli 2020

  Welkom! Onze deuren stonden al op een kier, maar nu staan ze wagenwijd open. Je kunt weer gebruik komen maken van alle faciliteiten in de Bibliotheek. Dit alles natuurlijk wel veilig en op 1,5 meter afstand!

 • We zijn weer open! Bekijk details

  2 juni 2020

  Goed nieuws: we zijn weer open! Dus dan mag er wel even met confetti gestrooid worden. Onze vestigingen zijn helemaal ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus dus we kunnen je weer verwelkomen!

 • AfhaalBieb in vernieuwde vorm Bekijk details

  8 mei 2020

  De bibliotheken mogen weer open! Het vormgeven van een 1,5 meter bibliotheek die aan alle regels voldoet, kost echter tijd. Dus tot het moment waarop we onze bezoekers op een verantwoorde manier binnen kunnen laten, openen we de AfhaalBieb in een vernieuwde vorm!

 • AfhaalBieb: Cadeautje van ons! Bekijk details

  8 april 2020

  Wij vinden het belangrijk dat u kunt blijven lezen, ook nu onze Bibliotheek helaas gesloten is. Daarom openen we vanaf nu de AfhaalBieb! Hier kunt u op afspraak een verrassingstasje komen halen in het genre van uw voorkeur. Een cadeautje van ons!

 • Online voorleeskwartiertje Bekijk details

  20 maart 2020

  Mis je het voorlezen in de Bibliotheek? Schuif dan op maandag tot en met vrijdag om 17.00 uur aan bij ons online voorleeskwartiertje!

Paginanavigatie